Ispovesti MOJA DEVOJKA JE NA POČETKU VEZE BILA PRAVA TIGRICA: Imam jednu fantaziju koju bih voleo da mi ostvari, ali čini mi se da je sada stidljiva za tako nešto! 22:01
Ispovesti MOJA PORODICA JE ODUŠEVLJENA TRUDNOĆOM MOJE SESTRE OD TETKE: Kada bi samo znali ko je otac njenog deteta, ne bi se tako radovali! 21:01
Ispovesti NE MOGU DA PRESTANEM DA MISLIM NA AFERU SA KOLEGOM SA POSLA: Da li je moguće da imamo nešto više ili sam mu samo "recka" u nizu?! 20:01
Strast SVE JE POČELO KAO ZABAVA, ALI SADA SAM DO UŠIJU ZALJUBLJEN U NJU: Problem je što ona radi posao koji bi retko koji muškarac odobrio! 22:01
Ispovesti MOJ MUŽ JE U ZATVORU I UŽASNO MI NEDOSTAJE: Nikada nisam ni sanjala da ću razviti osećanja prema drugome, da li je to prevara? 11:55
Brak i veze POŠTO MI SE DEVOJKA VRATILA SA "ŽENSKOG" PUTOVANJA PRIMETIO SAM ZNAKE POLNE INFEKCIJE: Odmah sam posumnjao na prevaru, a istina me je ostavila bez teksta! 22:01
Ispovesti EMA NIJE NI SANJALA DA JE MUŽ VARA, A ONDA JE PRONAŠLA PISMO: Drama je usledila kad je shvatila s kim je suprug imao aferu, tome se nije nadala! 19:01
Brak i veze SKUPA KREMA OTKRILA SVE SOČNE DETALJE: Kada se Vanesa vratila sa putovanja, primetila je da joj je neko koristio kozmetiku i to nije bio njen dečko! 21:01
Ispovesti MISLILA JE DA JE DEČKO VARA, PA JE NAPRAVILA LAŽAN PROFIL NA MREŽAMA: Zbog onoga što je saznala o njemu, digla joj se svaka dlaka na glavi 20:01
Brak i veze ZBOG ONOGA ŠTO JE URADIO DRUGU PRED SVADBU, MREŽE GORE! Posle 15 godina prijateljstva mladoženja se oseća kao da mu je zabio nož u leđa 08:14
Brak i veze PITALA JE MUŽA ZAŠTO NISU BILI INTIMNI 8 GODINA: Njegov odgovor ju je sledio - sve je očekivala, ali ovo NE 11:06
Ispovesti SNIMALA SAM SEBE TOKOM INTIMNOG ODNOSA: Kada sam ga pogledala nekoliko godina kasnije nisam mogla da verujem šta mi je promaklo na snimku 22:01